Comunicat @MareaGroga

mareagroga

Des de @MareaGroga convoquem al conjunt de la comunitat educativa a manifestar-se el proper diumenge 10 de març contra les retallades i les privatitzacions, contra l’atur i la corrupció.

En  els   darrers  anys,   i  utilitzant  com   a  justificació  la   crisi   econòmica provocada  per l’especulació,  el  frau  i  l’avarícia  dels   més   poderosos,  els diferents  governs  (municipal, autonòmic i estatal) han anat desmantellant l’estat del benestar i els serveis públics. Volen convertir l’educació en una mercaderia al servei d’uns pocs

L’educació i la sanitat han  passat de ser drets fonamentals de ciutadania a servei que es poden reduir o privatitzar.

 Hem de dir PROU!! Hi ha alternatives!!

 No ho podem permetre. És temps de lluita, de resposta i d’unió entre tots i totes: famílies, docents, professionals de l’educació, estudiants, treballadors/es, jubilats/es, veïns/es, treballadors autònoms, organitzacions, plataformes, moviments, marees… En definitiva, tota la ciutadania i tota la classe treballadora.

Des de @MareaGroga us animem a sumar-vos a la  manifestació, i fem una crida a tota la comunitat educativa ciutadania a omplir els carrers el diumenge 10 de Març sota el lema:

CONTRA L’ATUR I LA CORRUPCIÓ.

NI PRIVATITZACIONS NI RETALLADES.

Diumenge 10 de Març, 12 hores – Manifestacions

 Tots i totes hem d’omplir de nou els carrers:  Contra l’atur i  la corrupció. Contra les retallades i les privatitzacions..

  • A Barcelona: COLUMNA d’EDUCACIÓ a BARCELONA: a les 12h a Pg. de Gràcia / Casp
  • A Girona, també a les 12 h, des de la plaça de la Independència.
  • A Tortosa, a les 12 h, a l’edifici dels Sindicats.
  • A Lleida, a les 12 h, a l’avinguda de Madrid-Pont de la Universitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*