Gràcies per assistir al sopar!

El passat divendres 19 de juny vam celebrar el tradicional sopar de Comunitat Educativa que des de fa 4 anys anem repetint curs rere curs. Enguany ens vam aplegar prop de 570 persones, tot compartint àpats, vivències i rialles.

Sopar - Juny 2015

El sopar d’aquest any anava dedicat a:

  • La primera promoció d’ESO que surt aquest any del Centre. El nostre vicepresident, Joan Comellas, va ser l’encarregat de dedicar unes paraules a aquests alumnes:

“Per els alumnes de 4t d’ESO, la primera promoció de l’IE Les Vinyes, que estant vivint els últims moments d’aquest viatge amb aquesta escola.
Només ens queda felicitar-vos a tots i desitjar-vos molta sort. I que tots plegats puguem complir els nostres somnis i els nostres objectius.
Tots junts hem fet un camí que ens ha ajudat a créixer i ens ha donat l’oportunitat de compartir aquesta experiència de l’educació, amb tota la comunitat educativa, una gran família, d’una petita escola, amb un gran projecte educatiu.
Moltes gràcies a tots.”

Promoció ESO 2011-2015

  • I a totes les persones que, d’una manera o altra, han participat en la continuïtat de la línia de P3 i en el projecte 3-16 que ens caracteritza. La nostra presidenta, Meritxell Belchi, va dedicar aquestes paraules:

“Un 12 de novembre de fa un any i mig llarg, els nostres fills van arribar a casa amb una nota a la motxilla, una nota amb una molt mala notícia.
Algú havia decidit que el nostre Institut-Escola no podia seguir creixent i havia de morir. Una decisió injusta i sense sentit.
Algú ens va dir “ara tot depèn de vosaltres” i… a Les Vinyes vam fer pinya, i tant!
El 15 de novembre es va celebrar la 1a Assemblea de la plataforma “Fem Créixer Les Vinyes”, amb més de 50 pares i mares reunits i decidits a aconseguir un objectiu comú, la continuïtat de Les Vinyes.
Després de moltes nits, hores, esperances, il·lusió, neguits, complicitats i molts esforços emprats, la nostra lluita va donar el seu fruit.
Ei, pares i mares! D’una cosa podeu estar ben segurs, si aquella 1a Assemblea no s’hagués fet, no ho haguéssim aconseguit, moltes gràcies a tots per fer-ho possible.”

En acabar, en Dani Macho com a representant de la Plataforma va fer entrega d’una litografia a la direcció del Centre, en record d’aquesta etapa ja passada…

Entrega litografia - juny 2015

Esperem que gaudíssiu de la vetllada!

Només ens queda donar les gràcies a totes les persones que van participar en l’organització del sopar. Sense tots ells, la festa no hagués estat possible!

gracies

Un pensament sobre “Gràcies per assistir al sopar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*