Col·laboració en tres projectes socials amb un sol gest!

Com ja us vam anar informant fa uns dies, aquest diumenge ha tingut lloc el Mercat d’Intercanvi i Segona Mà, organitzat pel nostre ajuntament.

Enguany les AMPA de Castellbisbal ens hem unit per solidaritzar-nos amb els refugiats sirians, i gràcies a la bona resposta per part de moltíssimes famílies del municipi, vam aconseguir reunir una bona quantitat de peces de roba. Tanta que, finalment, no es va poder vendre tota i s’ha decidit destinar-la a altres projectes socials.

mercat roba solidaria

Quants diners es van recollir diumenge? En total 402€ que seran enviats a l’organització “Fons Català de Cooperació” per finançar projectes d’ajuda als refugiats sirians.

On anirà a parar la roba que no es va vendre? Anirà a dos projectes socials, vinculats amb el nostre municipi:

  • La roba d’hivern s’entregarà a l’ “Armari Solidari”, projecte gestionat pels departaments de Serveis Socials, Medi Ambient i Solidaritat de l’ajuntament local.
  • La roba d’estiu es donarà a la “Fundació Engrunes”, que té com a objectiu lluitar contra la pobresa i l’exclusió social a través de la inserció laboral i social de persones marginades o excloses, i que actualment gestiona la Deixalleria de Castellbisbal.

Com ja veieu, un petit gest per part de tots nosaltres ha fet possible col·laborar amb tres iniciatives socials molt importants.

Gràcies a totes les famílies que ens heu fet arribar roba, complements,… i a tots els voluntaris que vau triar, endreçar, vendre, muntar i desmuntar paradeta,…

Agrair també la implicació de l’ajuntament donant suport a tota la campanya.

Un cop més, sense tota la col·laboració rebuda, això no hagués estat possible.

Un pensament sobre “Col·laboració en tres projectes socials amb un sol gest!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*