Empowering Oral English

“Empowering Oral English”, un PROJECTE MADE IN LES VINYES

Des del curs 14-15 l’AMPA rep una subvenció de l’ajuntament específica per aquest projecte, que ampliem destinant una important quantitat econòmica del pressupost anual.

El Centre i l’AMPA gestionem de manera conjunta el projecte “Empowering Oral English” amb un únic objectiu, la millora de la competència comunicativa oral en anglès com a part  fonamental de la formació integral del nostre alumnat, des de P3 fins a 4t d’ESO.

Totes les activitats que es programen estan pensades per ampliar vocabulari, millorar les estructures lingüístiques en un context significatiu i fomentar l’interès per la llengua anglesa considerant-la fonamental per comunicar-se i informar-se en el món actual. S’ha de gaudir de la comunicació oral de manera lúdica, fomentant la pèrdua de la vergonya en utilitzar una llengua que no es domina. Son molts els avantatges de dominar la llengua per desenvolupar-se personal i professionalment.

 INFANTIL

 Les activitats curriculars que programa el Centre s’amplien gràcies a l’Empowering amb:

  • Adquisició de materials, jocs i contes en anglès.
  • Microespais d’anglès. A primera hora del matí durant mitja hora entren les famílies i fan un taller de joc simbòlic amb el titular + suport auxiliar extern. Una setmana al mes per cada curs.
  • Storytelling (hora del conte). 1.5 hores/setmana. Divendres P3/4/5 grup sencer amb el titular + suport auxiliar extern. Cada setmana és un curs diferent.

PRIMÀRIA

 Les activitats curriculars que programa el Centre s’amplien gràcies a l’Empowering amb:

  • Adquisició de materials, jocs i llibres en anglès.
  • Capses d’històries: 1.5 hores/setmana. Divendres 1r/2n/3r grup sencer amb el titular + suport auxiliar extern. Tres sessions seguides amb el mateix grup. (12-15 alumnes) que van rotant.
  • Els racons de diferents matèries en llengua anglesa: 1r/2n/3r titular + suport auxiliar extern. Petits grups. Es van variant els temes cada setmana. Setmanal 1 hora.
  • Cinema: Divendres 4rt grup sencer titular + suport auxiliar extern. Els alumnes fan escenes de pel·lícules, es graven i s’editen. Ho fan servir com a material de classe. 1.5 hores/setmana.

ESO

Les activitats curriculars que programa el Centre s’amplien gràcies a l’Empowering amb:

  • Adquisició de materials, jocs i llibres en anglès
  • Suport auxiliar extern que realitzen tallers de conversa en grups de 6/7 alumnes, per potenciar el diàleg en aquesta llengua. Setmanal.

 

Cliqueu la imatge per ampliar